Utorak, 27. rujna 2022.

VIDEO Zoran Zekić nakon nove pobjede: Nakon dugo godina Belupo izgleda onako kako bi trebao

Nije se prepod dogodio preko noći, uloženo je puno rada i truda, sve pod vodstvom i presudnim utjecajem trenera Zorana Zekića

Preporučujemo

Nogometaši Slavena Belupa opravdali su status favorita, upisali su protiv Hrvatskog dragovoljca drugu pobjedu u nizu bez primljenog pogotka i pokazali da su im dometi znatno veći od borbe za opstanak u kojoj su se donedavno nalazili. Sad se bore za peto mjesto.

Dakako, nije se ta preobrazbra dogodila preko noći, uloženo je puno rada i truda, sve pod vodstvom i presudnim utjecajem trenera Zorana Zekića.

Slaven pod Zekićem ostvario sedam pobjeda u posljednjih 12 nestupa, a u posljednjih šest utakmica je treća momčad HNL-a. Ostvaruju Farmaceuti odlične rezultate ovog proljeća, i ispisuju lijepe stranice klupske povijesti.

– To nam služi na veliku čast. Mislim da nakon dugo godina Belupo izgleda onako kako bi trebao, ne samo mojom zaslugom, nego i zaslugom cijelog stožera i momčadi. Mislim da imamo pravu energiju, a siguran sam da ćemo uz povratak par igrača biti još konkurentniji i igrati još bolji nogomet – rekao je Zekić nakon utakmice.

Cijelu izjavu pogledajte u prilogu Slaven Belupo TV-a:

- Advertisement -

Najnovije objave