Petak, 3. prosinca 2021.

Završen projekt Udruge Bolje sutra: osobe s invaliditetom osposobljene za rad

Ovim projektom u dvije godine osposobljena su ukupno 24 polaznika, a svi su dobili uvjerenja o osposobljenosti za rad na poslovima za ECDL operatere

Preporučujemo

Koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić i njegova zamjenica Ksenija Ostriž, prisustvovali su u četvrtak na završnoj konferenciji projekta Socijalno uključivanje i jačanje marginaliziranih skupina putem mobilnog mentora – SUJ3M, koju je održala Udruga za osobe s invaliditetom Bolje sutra u prostorima koprivničkog ENTER-a.

Predsjednica Udruge Bolje sutra Marija Mraz, istakla je važnost ovog projekta kojemu je cilj bio osposobiti osobe s invaliditetom, primatelje zajamčene minimalne naknade i nezaposlene za izazove tržišta rada.

Ovim projektom u dvije godine osposobljena su ukupno 24 polaznika, a svi su dobili uvjerenja o osposobljenosti za rad na poslovima za ECDL operatere.

Projekt vrijednosti 1,6 milijuna kuna odobren je na natječaju za dodjelu bespovratnih sredstava za projekte financirane iz Europskog socijalnog fonda u sklopu operativnog programa ‘Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.’

Projekt je počeo je 31. kolovoza 2018., a službeno završava 31. kolovoza.

U ime Koprivničko-križevačke županije završnoj konferenciji je prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Najnovije objave