Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Načelnik Općine Rasinja Danimir Kolman obratio se mještanima uoči nedjeljnih izbora

Od članova biračkih odbora na svakom izbornom mjestu dobiti će se sve relevantne upute o postupcima i načinu ostvarivanja prava glasa

- Oglas -

Uoči parlamentarnih izbora, načelnik Općine Rasinja, Danimir Kolman obratio se mještanima.

“S obzirom na to da se nalazimo u danima neposredno prije parlamentarnih izbora koji dolaze u vrijeme trajanja pandemije uzrokovane Covidom-19, osjetio sam potrebu da vam se kao načelnik Općine i odgovorna osoba obratim preko općinskih stranica. Želja mi je da izađemo na izbore u što većem broju, ali da se svi zajedno držimo preporuka Stožera civilne zaštite o zaštiti od možebitne infekcije”, rekao je načelnik Kolman.

Na svim biračkim mjestima nalazit će se sredstva za dezinfekciju te je preporuka da se nose zaštitne maske.

- Oglas -

“Od članova biračkih odbora na svakom izbornom mjestu dobiti će se sve relevantne upute o postupcima i načinu ostvarivanja vašeg prava glasa, a sve u skladu s preporukama Stožera civilne zaštite”, istaknuo je Kolman.

Članovi biračkih odbora su imenovani na prijedlog političkih stranaka sukladno stranačkom sazivu nedavno raspuštenog Hrvatskog sabora na svih 14 biračkih mjesta općine Rasinja.

Svi članovi biračkih odbora su stanovnici općine Rasinja osim članova koje su predlagale organizacije HSLS-a, SDP-a i MOST-a koji su za članove biračkih odbora predložili članove iz drugih jedinica lokalne i regionalne samouprave.

Isto se odnosi i na pojedine predsjednike i zamjenike predsjednika koji su imenovani od gradskog izbornog povjerenstva.

“Naravno da s tom činjenicom nisam zadovoljan iz prostog razloga što je to manjak u proračunu Općine. Nadam se da ćete izaći na ove parlamentarne izbore, ispuniti svoju građansku dužnost te da će sve proći na najbolji i očekivani način”, zaključio je načelnik Kolman.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti