Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Matko Zirdum potpisao s novim klubom: ‘Hvala Slavenovim navijačima, sad sam i ja jedan od njih’

'Očekujem promjene u svim segmentima, od života i vremena pa do nogometa, ali vjerujem da ću se brzo prilagoditi na sve to', rekao je Matko

- Oglas -

Matko Zirdum od prvog dana nove godine više neće biti igrač koprivničkog Slavena Belupa, s kojim mu je ugovor na isteku.

Ovaj 24-godišnji koprivnički stoper iz sportske obitelji (otac košarkaš, majka rukometašica) pronašao je unosan angažman na drugom kraju svijeta.

Matko je u četvrtak potpisao jednogodišnji ugovor s Kuala Lumpur Cityjem, nogometnim prvoligašem iz Malezije.

- Oglas -

– Rezervirao sam let za 8. siječnja. Pripreme kreću 11. siječnja, tako da ću imati jedan dan da se malo posložim do prvog treninga. U svakom slučaju, očekujem promjene u svim segmentima, od života i vremena pa do nogometa, ali vjerujem da ću se brzo prilagoditi na sve to. Ipak sam cijeli život priželjkivao odlazak u neku stranu zemlju kako bih tamo iskusio nogomet – rekao nam je Matko.

Slavlje nogometaša Slavena Belupa
Slavlje nogometaša Slavena Belupa nakon pogotka Zirduma // Foto: NK Slaven Belupo

Slaven ga je čekao nakon što je bio ozlijeđen godinu dana. Vratio se jesenas, odigrao neke dobre utakmice, a kad mu se pružila prilika za dobru zaradu izvan hrvatskih granica nitko u klubu nije mu radio probleme.

– Navijačima Slavena mogu samo zahvaliti na svemu do sad. Kao domaći dečko uvijek sam osjećao ljubav i podršku domaćih navijača, i to je jedna stvar koja će mi sigurno nedostajati. Odsad ću i ja biti taj navijač koji će, doduše s malo veće udaljenosti, bodriti moje stare suigrače – poručio je Matko Zirdum.

Sretno u novim izazovima!

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti