Utorak, 30. travnja 2024.

Četvrta liga: Tehnika Koprivnica u Cvetkovcu dočekuje Zdenku, Ferdinandovac domaćin Slatini

U prvom kolu slobodan je bio Daruvar, a u drugom kolu slobodna je momčad iz Drnja, dok je utakmica između Pitomače i Mladosti Kloštar Podravski odgođena. Graničar iz Legrada gostuje u Daruvaru

- Oglas -

Prošlog vikenda započela je i nova sezona u Četvrtoj nogometnoj ligi Bjelovar – Koprivnica – Virovitica.

U subotu je odigrano pet utakmica, a u nedjelju samo jedna jer je susret između Mladosti i Bilogore koja se trebala igrati u Kloštru Podravskom odgođena zbog koronavirusa.

Tehnika Koprivnica pobijedila je novaka u ligi Graničara u Legradu rezultatom 5:0. Bila je to odlična predstava momčadi Tome Čikovića.

- Oglas -

Ferdinandovac je gubio 2:0 u Velikim Zdencima, ali je uspio preokrenuti rezultat i pobjedom 5:2 osvojiti sva tri boda.

Slatina i Suhopolje odigrali su 1:1, a Čazma je s 4:1 pobijedila Pitomaču. Dinamo iz Predavca s 4:0 slavio je na gostovanju u Garešnici, a Tomislav iz Drnja poražen je kod Bilogorca u Velikom Trojstvu.

Iako su gosti bili puno bolji na terenu, domaćin je na odmor otišao s minimalnim vodstvom nakon što je Kutanjec realizirao jedanaesterac u 27. minuti kojeg je skrivio vratar gostiju Ilić i zbog toga je i požutio.

Bilogorac je otišao i na 2:0, strijelac je u 60. minuti bio Drnja, a nakon toga Tucaković s bijele točke u 70. minuti smanjuje rezultat. Tomislav je postigao i izjednačujući pogodak, ali je pod čudnim okolnostima poništen od strane pomoćne sutkinje.

Utakmica je na kraju završila rezultatom 2:1 i Drnjančani su se kući vratili kratkih rukava.
U prvom kolu slobodan je bio Daruvar, a u drugom kolu slobodna je momčad iz Drnja, dok je utakmica između Pitomače i Mladosti Kloštar Podravski odgođena.

- Oglas -

U drugom kolu sastaju se u subotu Ferdinandovac i Slatina, Daruvar i Graničar Legrad, Suhopolje i Čazma, Bilogora Grubišno Polje i Garić, dok će u nedjelju igrati Dinamo Predavac i Bilogorac te Tehnika Koprivnica i Zdenka Veliki Zdenci.

Dodajmo da će Tehnika Koprivnica domaćin biti u Cvetkovcu jer se popravlja teren na koprivničkom stadionu. Sve utakmice počinju u 17.30 sati.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti