Utorak, 30. travnja 2024.

Mrtav pijan prešao na lijevu stranu ceste i skrivio tešku nesreću, troje je ozlijeđenih

U prometnoj nesreći svi troje vozača su ozlijeđeni, a vozač koji je prouzročio prometnu nesreću bio je pod utjecajem alkohola od 2,09 promila

- Oglas -

U subotu, 4. rujna, oko 15.10 sati, u Gregurovcu 34-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Polo križevačkih registarskih oznaka u smjeru Križevaca.

Prilikom nepropisnog kretanja vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u bočnu stranu prikolice koju je vukao traktor Ursus križevačkih registarskih oznaka, a kojim je upravljala 48-godišnja vozačica, koja se kretala u smjeru mjesta Ferežani.

Nakon sudara prikolica je odbačena u desni putni jarak, a vozilo Polo u osobni automobil Mercedes njemačkih registarskih oznaka, kojim je upravljala 35-godišnja vozačica i kretala se iza traktora.

- Oglas -

U prometnoj nesreći svi troje vozača su ozlijeđeni, a vozač koji je prouzročio prometnu nesreću bio je pod utjecajem alkohola od 2,09 promila.

Kako je izvijestila Policijska uprava koprivničko-križevačka, po zaprimanju liječničke dokumentacije bit će podnesena odgovarajuća pismena.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti