Utorak, 30. travnja 2024.

Skupi bodovi iz Ploča, ozlijedile se dvije važne igračice

Ušli smo u drugi tjedan u kojem igramo tri utakmice u pet dana, a iza nas je i dosta kilometara. Ne tražimo isprike u tome, ali nas prati Murphyjev zakon ”Ako nešto može poći naopako, poći će naopako'', rekao je trener Mrđen

- Oglas -

Skupo je Podravka Vegeta platila bodove s utakmice s Dalmatinkom u Pločama. Ozlijedile su se Dejana Milosavljević (prst na desnoj suci) i Lea Franušić (zglob), a od prošlog tjedna je van stroja još jedna vanjska igračica, Dijana Ilina.

– Ušli smo u drugi tjedan u kojem igramo tri utakmice u pet dana, a iza nas je i dosta kilometara. Ne tražimo isprike u tome, ali nas prati Murphyjev zakon ”Ako nešto može poći naopako, poći će naopako”. Najprije se Ilina povrijedila u Dugom Selu. Danas se na početku utakmice teško povrijedila Lea Franušić koja je ozlijedila zglob u doskoku i naravno da i to utječe. U drugom poluvremenu je Dejana povrijedila šaku pa se moramo nositi sa svim tim. Zato i nosimo dres Podravke da bi u teškim situacijama bili pravi. Ne tražimo alibi za loše otvaranje utakmice. Od trenutka kad sam preuzeo prvu ekipu, imali smo više utakmica nego treninga tako da sigurno ni ja u ovom trenutku nisam dovoljno upoznao sve igračice i njihove mogućnosti pa je i to razlog smanjene rotacije. One imaju kvalitetu i ne bi bile tu da nemaju, ali treba nam jedan miran tjedan da se možemo uglazbiti i ja s njima i one samnom. Za to treba strpljenja i međusobnog povjerenja. Sutra nas ne očekuje ništa lakša utakmica u Splitu i bez razlike što se igra dan za danom plus put, siguran sam da ćemo biti pravi i izuzetno motivirani da odigramo dobru utakmicu – rekao je trener Goran Mrđen za klupsku stranicu.

Dejana Milosavljević
Dejana Milosavljević // Foto: Ivan Brkić/RK Podravka

Podravka danas u 18 sati gostuje kod Splita 2010, a u subotu od 18 sati u Koprivnici igra s ruskim Rostovom u sklopu 7. kola Lige prvakinja.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti