Utorak, 30. travnja 2024.

Grad Koprivnica ugostiteljima dozvolio proširenje terasa u vrijeme korone

Korištenje javnih površina za postavljanje terasa i dodatnih površina Grad Koprivnica neće se naplaćivati za vrijeme trajanja posebnih okolnosti nastalih zbog epidemije koronavirusa

- Oglas -

Grad Koprivnica obavještava ugostitelje koji prema mjeri nacionalnog Stožera civilne zaštite od 11. svibnja, imaju mogućnost početi s radom na terasama da mogu proširiti postojeće terase koje inače koriste do 100 % dodatne javne površine na mjestima gdje za to ima dovoljno prostora kako bi mogli osigurati potreban razmak između stolova.

– Korištenje javnih površina za postavljanje terasa i dodatnih površina Grad Koprivnica neće naplaćivati za vrijeme trajanja posebnih okolnosti koje su nastale u uvjetima proglašene epidemije bolesti Covid-19 uzrokovane virusom SARS CoV-2, na području Hrvatske – priopćili su iz koprivničke gradske uprave.

Zainteresirani ugostitelji mogu podnijeti zahtjeve za korištenje javne površine za postavljanje terase i proširenje terase te dobiti potrebne informacije u Upravnom odjelu za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo na brojeve telefona: 048/654-850, 048/654-851 ili e-mail: zoran.latkovic@koprivnica.hr.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti