Nedjelja, 21. travnja 2024.

Osnovan GLAS Koprivničko-križevačke županije, prvi predsjednik Željko Berend

Brigita Benjak i Željka Zetović izabrane su za potpredsjednice, a Goran Perišić za tajnika županijske organizacije. Za članove predsjedništva izabrani su Stjepan Golubić, Mario Hasanac i Melita Samoborec

- Oglas -

Građansko-liberalni savez (GLAS) osnovao je županijsku organizaciju u Koprivničko- križevačkoj županiji.

Za predsjednika je izabran Željko Berend, nekadašnji vijećnik Gradskog vijeća Križevaca.

Brigita Benjak, vijećnica Općinskog vijeća Peteranec i Željka Zetović, nekadašnja vijećnica u Gradskom vijeću Koprivnice i aktualna predsjednica udruge Nada (Udruga žena s bolestima dojke), izabrane su za potpredsjednice, a Goran Perišić, predsjednik Mjesnog odbora Ledinska iz Koprivnice, za tajnika županijske organizacije.

- Oglas -

Za članove predsjedništva izabrani su Stjepan Golubić, nekadašnji vijećnik Općinskog vijeća Drnje, Mario Hasanac i Melita Samoborec, aktualna zamjenica gradonačelnika Koprivnice.

“Članovi naše novoosnovane organizacije, od samog osnivanje stranke predvođeni županijskom povjerenicom Melitom Samoborec, osnovali su pet podružnica, u općinama Drnje, Hlebine i Gornja Rijeka te gradovima Križevci i Koprivnica. Temeljem osnovanih podružnica stekli su se uvjeti za osnivanje županijske organizacije te smo pokrenuli potrebne statutarne procese”, rekao je novoizabrani predsjednik Berend nakon osnivanja županijske organizacije GLAS-a.

Dodao je kako se nada da će se nakon osnivanja županijske organizacije tamošnji GLAS “još više uspjeti približiti sugrađanima” te “uspješno prezentirati programe stranke, kako na dolazećim parlamentarnim izborima, tako i na lokalnim izborima sljedeće godine”.

U skladu s trenutačnom epidemiološkom situacijom i preporukama osnivačka skupština je organizirana elektroničkim putem.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti