Utorak, 30. travnja 2024.

Neslavni rekorder dolazi iz Koprivnice, vozio automobil s gotovo 3 promila alkohola

Iz policije ističu 23-godišnjeg vozača koji je u nedjelju u 00.45 sati u Zagrebačkoj ulici u Križevcima upravljao teretnim vozilom pod utjecajem alkohola od 2,23 promila i pritom izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom. Vozač je bio uhićen

- Oglas -

Najveća koncentracija alkohola tijekom prošlog vikenda u Podravini i Prigorju zabilježena je u petak u 21.50 sati u Ulici Dubovec u Koprivnici, i to kod 40-godišnjeg vozača koji je pod utjecajem alkohola od 2,93 promila upravljao osobnim automobilom.

Vozač je bio smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

Tijekom vikenda izvršen je i nadzor nad 53 mlada vozača. Mladi vozači su počinili devet prometnih prekršaja od čega tri prekršaja upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola, dva prekršaja nepoštivanja značenja prometnog znaka, prekršaj nekorištenja sigurnosnog pojasa, prekršaj nepropisnog kretanja vozilom po kolniku, prekršaj nepropisnog parkiranja i prekršaj nenošenja vozačke dozvole.

- Oglas -

Iz policije ističu 23-godišnjeg vozača koji je u nedjelju u 00.45 sati u Zagrebačkoj ulici u Križevcima upravljao teretnim vozilom pod utjecajem alkohola od 2,23 promila i pritom izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom. Vozač je bio uhićen.

Dodajmo i neslavnog rekordera što se brzine tiče. Najveća brzina kretanja vozila utvrđena je u subotu u 12.48 sati u Velikoj Mučnoj kada je vozač upravljao osobnim automobilom krećući se brzinom od 115 kilometara na sat, iako je na toj dionici brzina kretanja vozila ograničena na 60 kilometara na sat.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti