Utorak, 30. travnja 2024.

Održana sjednica Predsjedništva, Nadzornog odbora i delegata Skupštine županijske Vatrogasne zajednice

U svoje osobno ime i u ime glavnog vatrogasnog zapovjednika Slavka Tucakovića nazočnima se obratio predsjednik VZG Koprivnica Ivan Golubić

- Oglas -

U prostorijama Društvenog doma Gotalovo, uz strogo pridržavanje propisanih epidemioloških mjera održana je sjednica Predsjedništva, Nadzornog odbora i delegata Skupštine Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije.

Sjednici su pored vatrogasaca nazočili načelnik Općine Gola Stjepan Milinković i referent za poslove zaštite Krešimir Škvorc. Sve je nazočne na početku sjednice pozdravio predsjednik VZ Koprivničko-križevačke županije Darko Palaš. U ime domaćina DVD-a Gotalovo, nazočnima se obratio predsjednik VZO Gola Ivan Premec.

Predsjednik Palaš i zapovjednik Zvonimir Habijan potom su uručili plaketu i zahvalnicu Branku Vucikuji, vatrogasnom dužnosniku koji je funkciju obnašao tijekom mandata 2017. – 2021. godina. Vucikuja potom se svima zahvalio na priznanju i korektnoj suradnji tijekom njegovog obnašanja dužnosti predsjednika VZŽ.

- Oglas -

U ime Koprivničko-križevačke županije i župana Darka Korena nazočnima se obratio Krešimir Škvorc, istaknuvši dobru suradnju županije i vatrogasne zajednice. U svoje osobno ime i u ime glavnog vatrogasnog zapovjednika Slavka Tucakovića nazočnima se obratio predsjednik VZG Koprivnica Ivan Golubić.

Sjednicu je vodio predsjednik Palaš, a u realizaciji iste sudjelovali su tajnica Mirjana Futač, zapovjednik Zvonimir Habijan te nazočni članovi Predsjedništva i delegati Skupštine. Tijekom sjednice doneseno je više odluka te Plan i program rada za 2022. godinu, a isti će biti objavljeni na mrežnoj stranici VZŽ.

Stjepan Milinković
Stjepan Milinković, načelnik Općine Gola // Foto: Krešimir Juratovič

Pri kraju sjednice nazočnima se obratio općinski načelnik Gole Stjepan Milinković, koji je svima čestitao na požrtvovnom radu tijekom proteklog perioda. Na sebi svojstven način, načelnik Milinković je kroz recitaciju pjesme posebno naglasio značaj oslovljavanja ‘braćo i sestre’ kod vatrogasaca, posebice danas u ova teška vremena, zaželio je na kraju svima sve najbolje tijekom blagdana i Nove 2022. godine i što manje intervencija.

Sjednica je završila obraćanjem predsjednika Palaša, koji je svima zaželi svako dobro tijekom predstojećih blagdana, zahvalivši se nazočnima na konstruktivnom sudjelovanju u radu sjednice.

Nakon službenog dijela sjednice, upriličeno je druženje i prigodni domjenak za sve nazočne. Domjenak su pripremili članovi DVD-a Gotalovo uz podvorbu svojih marljivih i vrijednih članica.

- Oglas -

Tekst: Krešimir Juratović

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti