Subota, 25. ožujka 2023.

Aglomeracija Đurđevac: u tijeku radovi u Ulici kralja Tomislava

Osim radova u Ulici Antuna Radića i u Ulici Matije Gupca u tijeku su radovi na zamjeni glavne vodovodne cijevi u Ulici kralja Tomislava, rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči

Preporučujemo

Lijepo i toplo vrijeme pogoduje brojnim građevinskim i infrastrukturnim radovima na području Đurđevca i prigradskih naselja.

Veći dio radova odvija se u sklopu projekta aglomeracije, ujedno i najvećeg projekta na području Đurđevca i okolnih općina koji obuhvaća vodoopskrbno područje kojim upravljaju Komunalije.

Radovi u Ulici kralja Tomislava u Đurđevcu
Radovi u Ulici kralja Tomislava u Đurđevcu // Foto: djurdjevac.hr

Važnost projekta odlikuje se ne samo po novčanoj vrijednosti, već i po značaju, jer će se realizacijom ostvariti velik broj besplatnih priključaka.

“Osim radova u Ulici Antuna Radića i u Ulici Matije Gupca u tijeku su radovi na zamjeni glavne vodovodne cijevi u Ulici kralja Tomislava. Nakon što se napravi zamjena svih instalacija radit će se priključci i tlačne probe. Krajnji rok za završetak ovih radova je Picokijada, a do tada će se urediti sve zelene površine, staze i kolni prilazi”, rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči te naglasio kako su redoslijed radnji i dinamika radova zadanih projektom i ovise o vremenskim prilikama.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti