Subota, 25. ožujka 2023.

[FOTO] Andrej Plenković (HDZ) u Koprivnici: Puno toga smo napravili za Podravinu i Prigorje

Plenković je kazao kako je njegova Vlada jako puno napravila za ovu županiju. Još je jednom istaknuo da su oni povećali prihode za županije za 102 milijuna kuna. Isto tako, za očuvanje radnih mjesta zbog koronavirusa osigurali su 76 milijuna kuna

Preporučujemo

U sklopu predizborne kampanje za nadolazeće izbore za Hrvatski sabor u Koprivničko-križevačkoj županiji boravio je u petak i predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković.

Nakon Križevaca, a prije odlaska u Bjelovar i Daruvar, Plenković je stigao i u Koprivnicu.

Dočekao ga je Darko Sobota, dožupan i predsjednik županijskog HDZ-a, inače sedmi na listi u drugoj izbornoj jedinici.

Plenkovića je dočekalo nekoliko desetaka simpatizera i članova HDZ-a, a uz njega su bili i Gordan Jandroković, nositelj liste u drugoj izbornoj jedinici, Gordan Grlić Radman i drugi stranački kolege.

Plenković je kazao kako je njegova Vlada jako puno napravila za ovu županiju. Još je jednom istaknuo da su oni povećali prihode za županije, gradove i općine za 102 milijuna kuna. Isto tako, za očuvanje radnih mjesta zbog koronavirusa osigurali su 76 milijuna kuna.

Iznio je cijeli niz projekta na kojima rade na području Podravine i Prigorja, a kao najvredniji spomenuo je projekt željeznice.

Nositelj liste HDZ-a Jandroković rekao je kako očekuju pobjedu u ovoj izbornoj jedinici i šest mandata.

Poručio je biračima da daju svoj glas HDZ-u jer svaka druga opcija može samo pomoći Restart koaliciji okupljenoj oko SDP-a.

Cijelu snimku izjava s današnjeg skupa možete preslušati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti