Utorak, 25. siječnja 2022.

Antonio Pranjić preuzima prvu ekipu Podravke Vegete: ‘Život nije fer. Šefe, Prijatelju ogromnog srca, čuvaj nas s neba’

Do kraja sezone ekipu Podravke Vegete vodit će Saračevićev pomoćnik Antonio Pranjić, Master Coach i vlasnik EHF PRO licence, a stručnom stožeru priključena je Đurđica Zečević iz škole rukometa

Preporučujemo

Zbog smrti trenera Zlatka Saračevića Podravka Vegeta odgodila je utakmicu osmine finala Hrvatskog kupa protiv Osijeka koja se trebala igrati u srijedu. Igrat će se u prvom slobodnom terminu.

Unatoč svemu, koprivničke rukometašice moraju nastaviti s natjecanjima pa će tako u subotu s početkom u 17.30 sati gostovati kod Sesveta. Utakmica je to 16. kola Prve HRL.

Do kraja sezone ekipu Podravke Vegete vodit će Saračevićev pomoćnik Antonio Pranjić, Master Coach i vlasnik EHF PRO licence, a stručnom stožeru priključena je Đurđica Zečević iz škole rukometa.

Antonio Pranjić od Zlatka Saračevića emotivno se oprostio na svom Facebooku.

“Da ću biti tvoj pomoćni trener ni u najluđim snovima nisam mogao zamisliti. Uživao sam u svakom trenutku provedenom s tobom, pratio sam svaki tvoj korak, slušao svaki tvoj savjet, “snimao” svaku tvoj riječ, svaki tvoj potez… Izuzetno mi je drago što sam imao priliku upoznati takvu ljudinu, raditi, družiti se, putovati i živjeti s tobom. U nedjelju navečer, 5 minuta prije tih semafora još jednom smo uživali u zajedničkom razgovoru ispred dvorane nakon važne pobjede. Kad smo stali pored tvog auta mislili smo da nam želiš nešto dobaciti, neku zafrkanciju. Volio bih da je tako bilo, ali nije. Život nije fer. Šefe, Prijatelju ogromnog srca, čuvaj nas s neba i vidimo se jedno jutro gore na kavi u devet i petRnaest”, napisao je Pranjić.

- Advertisement -

Najnovije objave