Subota, 15. lipnja 2024.

Austrijskim gospodarstvenicima predstavljeni koprivnički strateški projekti temeljeni na održivom razvoju

Potrebu za snažnijim povezivanjem austrijskog i našeg gospodarstva iskazala je direktorica i savjetnica za trgovinske odnose Austrijskog ureda za trgovinu Sonja Holocher-Ertl

- Oglas -

U organizaciji Austrijskog ureda za vanjsku trgovinu, u HGK Županijske komore Koprivnica danas je održan susret s delegacijom austrijskih gospodarstvenika na temu gospodarenja otpadom u Hrvatskoj, izvijestio je Grad Koprivnica.

Kao Grad koji je hrvatska perjanica po provođenju ekološki prihvatljivih projekata, pročelnik Službe ureda gradonačelnika Grada Koprivnice Dario Jembrek, predstavio je putem prezentacije strateške gospodarske projekte koji se temelje na održivom razvoju i obnovljivim izvorima energije (Aglomeracija Koprivnica, Kompostana Herešin, Reciklažno dvorište Herešin i Uređaj za pročišćavanje otpadnih voda Herešin).

HGK Koprivnica
Detalj sa sastanka u Županijskoj komori Koprivnica // Foto: koprivnica.hr

Projekt izgradnje modernog Centra na Piškornici kojim će se riješiti zbrinjavanje otpada, prezentirali su predstavnici RCGO Piškornica.

- Oglas -

Potrebu za snažnijim povezivanjem austrijskog i našeg gospodarstva iskazala je direktorica i savjetnica za trgovinske odnose Austrijskog ureda za trgovinu Sonja Holocher-Ertl.

Gospodarsku inicijativu svojim su dolaskom podržali i Koprivničko-križevački župan Darko Koren, predsjednik Gradskog vijeća Grada Koprivnice Ivan Pal, predsjednica Uprave Komunalca Nataša Tetec i zamjenica direktora Koprivničkih voda Sandra Sinjeri.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti