Četvrtak, 18. srpnja 2024.

Automobilom udario u betonski stup električne mreže, napuhao više od dva promila

Vozač i putnik su vozilom hitne pomoći prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da su zadobili lakše ozljede

- Oglas -

Dvije su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu oko 20 sati u Ulici Ivana Gorana Kovačića u Malom Mihaljevcu.

Međimurska policija izvijestila je kako je 54-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom čakovečkih registarskih oznaka te brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama ceste (uzbrdica i zavoj) i preglednosti (prijevoj).

Zbog toga je dolaskom na vrh prijevoja u kočenju automobilom sišao izvan kolnika, gdje je automobilom udario u betonski stup niskonaponske mreže na kojem je nastala šteta.

- Oglas -

Kao putnik u automobilu nalazio se 45-godišnjak, a za vrijeme vožnje vozač i putnik nisu bili vezani sigurnosnim pojasevima.

Vozač i putnik su vozilom hitne pomoći prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da su zadobili lakše ozljede.

Vozač je bio pod utjecajem alkohola od 2,05 promila, uhićen je te mu slijedi prekršajno sankcioniranje u iznosu od 1840 eura.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti