Četvrtak, 8. prosinca 2022.

Branimir Farkaš održat će gostujuće predavanje na Sveučilištu Sjever povodom Dana grada, a potom će nastupiti i na koncertu u FUNK-u

Odmah nakon predavanja slijedi „Afterparty na Sjeveru“ gdje će u 19 sati u prostoru FUNK-a, u Kampusu Koprivnica biti održan koncert Branimir Farkaš & Nasljednici na koji su pozvani svi studenti i ostali zainteresirani

Preporučujemo

U petak, 4. studenoga Sveučilište Sjever pridružuje se brojnim aktivnostima obilježavanja Dana grada Koprivnice i “29. Galovićeve jeseni”.

Na Odjelu za komunikologiju, medije i novinarstvo ovim povodom ugošćuju Branimira Farkaša, poznatog novinara, bivšeg diplomata, književnika, izvođenog dramskog pisca i glazbenika koji će studentima Preddiplomskog i Diplomskog studija KMN održati gostujuće predavanje s početkom u 17.30 sati, koje će biti otvoreno za javnost.

Tema za razgovor sa studentima bit će više budući da Farkaš od 1989. radi na Hrvatskoj radio televiziji gdje je radio za vrijeme domovinskog rata, a nakon toga bio glavni vanjskopolitički izvjestitelj, urednik i voditelj TV Dnevnika te vanjskopolitički komentator. Autor je četiri dokumentarna filma, više tisuća reportaža, od kojih više od 700 iz 50-ak država svijeta. Više od 20 godina pratio je povijesna suđenja Haškoga suda. Intervjuirao je vodeće domaće i strane državnike. Četiri je godine proveo u diplomaciji na mandatu u Indiji od 2001.-2004. Autor je tri drame, od kojih se “Iskrica” od 2019. izvodi s uspjehom diljem Hrvatske.

Zanimljivo je da odmah nakon predavanja slijedi „Afterparty na Sjeveru“ gdje će u 19 sati u prostoru FUNK-a, u Kampusu Koprivnica biti održan koncert Branimir Farkaš & Nasljednici na koji su pozvani svi studenti i ostali zainteresirani, prenose službene stranice Grada Koprivnice.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti