Četvrtak, 18. kolovoza 2022.

Brazilac Talys Oliveira pojačava obranu Slavena Belupa

Trener Zoran Zekić dobro ga poznaje iz Osijeka i zna što mu može donijeti na deficitarnoj poziciji na lijevoj strani obrane, gdje je dosad jedino rješenje predstavljao povratnik Marko Martinaga

Preporučujemo

Novi igrač Slavena Belupa uskoro će postati Talys Oliveira, 23-godišnji lijevi bek koji dolazi iz Nogometnog kluba Osijek.

Brazilac rođen 10. veljače 1999. u Itabuni nastupao je za mladu momčad Parane, da bi ga Osijek još 2017. doveo u svoju juniorsku ekipu.

Za Osijek je skupio 56 nastupa uz jedan postignuti pogodak i šest asistencija. Bio je standardni član prve postave sve dok nije napravio par krivih koraka izvan terena, što ga je dovelo u nemilost klupskog vodstva.

Zbog toga je prošlu sezonu proveo na posudbama, prvo u mađarskom Hovedu, potom u ciparskom Pafosu. Za Honved je skupio tek pet nastupa, a za Pafos je odigrao 17 utakmica uz jednu upisanu asistenciju.

Kako doznajemo iz dobro obaviještenih izvora, pitanje je trenutka kad će Talys postati igrač Slavena Belupa. Klubovi su već sve dogovorili, preostala je tek registracija.

Trener Zoran Zekić dobro ga poznaje iz Osijeka i zna što mu može donijeti na deficitarnoj poziciji na lijevoj strani obrane, gdje je dosad jedino rješenje predstavljao povratnik Marko Martinaga.

Osijek će Talysa prepustiti Farmaceutima, a pretpostavlja se da je dogovoren određeni postotak od budućeg transfera…

- Advertisement -

Najnovije objave