Srijeda, 28. veljače 2024.

Caffe bar Stop u Novigradu Podravskom slavi svoj treći rođendan, a evo što vas čeka u petak

Jedna od najmlađih podravskih poduzetnica usprkos korona krizi uspjela je stvoriti respektabilan posao u maloj sredini koji je danas izrastao u uspješan biznis

- Oglas -

Prije tri godine, tada jedna od najmlađih podravskih poduzetnica Petra Šestak, odlučila je napustiti svoju primarnu struku i otvoriti šarmantni mali kafić u centru Novigrada Podravskog.

Caffe bar Stop

Iako mnogi u početku nisu vjerovali da će kafić zaživjeti, danas je Caffe bar Stop jedan od najposjećenijih kafića na potezu od Koprivnice do Đurđevca.

- Oglas -

U povodu trećeg rođendana koji se slavi u ovaj petak razgovarali smo s Petrom, koja nam je otkrila kako se osjeća na ovaj poseban dan, što je pripremila za veliku feštu i koji su joj daljnji planovi za budućnost.

– U ove tri godine bilo je puno uspona i padova, to je jednostavno takav posao. Svaki dan je različit i svakodnevno se nađem u novim situacijama i brigama, ali mislim da se dobro nosim sa svime. Jako sam zadovoljna poslom. Volim to što radim i mislim da se to i vidi na čovjeku kad je sretan i ispunjen – kazala je Petra te dodala što nas sve očekuje u petak.

Caffe bar Stop

– U petak do 19 sati sve posjetitelje očekuje kroasan uz kavu. Od 21 sat do jutra će svirati grupa “Ritam noći” uz piće dobrodošlice. Isto tako ovim putem sve bih Vas pozvala i na Dane Općine tjedan kasnije gdje će se cijeli tjedan odvijati zanimljiv program.

- Oglas -

Caffe bar Stop

Za kraj ova simpatična mlada poduzetnica ispričala nam je planira li širiti svoj biznis i možda jednog dana otvoriti još jedan kafić.

– Teško mi je reći što će biti sutra, a kamoli u nekoj daljnjoj budućnosti. Sigurno ću raditi i truditi se sve dok volim ovaj posao, dok u njemu vidim zadovoljstvo i dok imam najveću moguću podršku svog dečka i roditelja. Što se tiče širenja vidjet ćemo, ta opcija nije isključena, ali trenutno to još nemam u planu – za kraj kazala nam je simpatična Petra.

Caffe bar Stop

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti