Ponedjeljak, 5. prosinca 2022.

Čakovečko proštenje ipak će se održati

U subotu će se u Atriju Starog grada održava Mali MEF i Stari zanati. Što se tiče vjerskog djela, glavna procesija na blagdan Gospe od Anđela je otkazana

Preporučujemo

Porcijunkulovo je službeno otkazano, ali je odlučeno u zadnji čas da će se održati trodnevno čakovečko proštenje koje počinje u petak, 31. srpnja te će trajati od nedjelje 2. kolovoza, pišu Međimurske novine.

O tome su u srijedu na konferenciji govorili gradonačelnik Stjepan Kovač, do jučerašnja voditeljica turističkog ureda Boška Ban Vlahek i ispred komunalnog odjela Ivica Pongrac.

Gradonačelnik Kovač je naglasio kako su srezali broj štandova na brojku od 40 domaćih izlagača, a kao primjer je rekao je da to duplo manje od brojke koja je bila na manifestaciji cvijeća i jagoda koja se održala u svibnju.

Osim izlagača u Čakovec je već stigao lunapark koji će biti na istoj lokaciji kao i svake godine pokraj teniskih terena.

U subotu će se u Atriju Starog grada održava Mali MEF i Stari zanati.

Što se tiče vjerskog djela, glavna procesija na blagdan Gospe od Anđela je otkazana, ali će se održati mise na otvorenom.

Također, i uličnim sviračima je odobrena svirka.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti