Srijeda, 17. travnja 2024.

Četvrta liga ipak će imati 16 klubova, u Bregima već stavljaju šampanjac na hlađenje?

Osim Picoka i Suhopolja koji su očito zadržali status, šampanjac na hlađenje mogu staviti i drugoplasirani klubovi iz Druge, Treće i Četvrte koprivničko-križevačke županijske lige

- Oglas -

Kako doznajemo iz dobro obaviještenih izvora, Četvrta nogometna liga ‘Bjelovar – Koprivnica – Virovitica’ bi u novoj sezoni mogla imati 16 klubova.

Plod je to napora Graničara iz Đurđevca i Suhopolja, koji su od ostalih članova lige navodno uspjeli dobiti suglasnost za proširenje. Barem većinu.

Kako sada stvari stoje, u Četvrtoj ligi ‘BJ-KC-VT’ natjecat će se Tehničar Cvetkovec, Pitomača, Slatina, Bilogora ’91, Dinamo Predavac, Garić, Ferdinandovac, Mladost Kloštar, Graničar Legrad, Borac Imbriovec, Čazma, Graničar Đurđevac, Suhopolje, Bratstvo Kunovec, Voćin i Ribar Končanica.

- Oglas -

Ovo su neslužbene informacije, a konačna odluka trebala bi pasti u ponedjeljak.

Neki igrači baš i nisu oduševljeni takvom informacijom.

– Mislim da je 15 kola u polusezoni ipak malo previše. Ako se ne bi igralo srijedama, što je moguće samo dok su dulji dani, mi bismo jesenski dio završili tek početkom prosinca – rekao nam je nogometaš jednog četvrtoligaškog kluba.

Osim Picoka i Suhopolja koji su očito zadržali status, šampanjac na hlađenje vjerojatno mogu staviti i drugoplasirani klubovi iz Druge, Treće i Četvrte koprivničko-križevačke županijske lige.

Ostanu li Picoki u Četvrtoj ligi, tada Mladost iz Koprivničkih Bregi ima pravo napredovanja u viši rang iz Druge ŽNL, Prigorje Sveti Petar Orehovec iz Treće, te Jedinstvo Pustakovec iz Četvrte ŽNL.

- Oglas -

Posebnu radost ovakva bi odluka izazvala u Bregima. Naime, Mladost je većinu sezone držala prvo mjesto u Drugoj ŽNL, da bi je u furioznoj završnici pretekao Starigrad. Sad bi se oba kluba u novoj sezoni mogla natjecati među županijskom elitom.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti