Subota, 21. svibnja 2022.

ČETVRTA LIGA Kloštar u Imbriovcu uzeo puni plijen, Legrad i Ferdinandovac uvjerljivi na domaćem terenu

Pitomača je kod kuće pogotkom Milinovića svladala Čazmu s minimalnih 1:0, dok je prvak Bilogora poražen u gostima kod Slatine u posljednjoj minuti, tamo je isto bilo 1:0

Preporučujemo

Krenula je i Četvrta, međužupanijska liga. Ferdinandovac je u prvom kolu relativno lako svladao Graničar iz Bušetine koji se mora aklimatizirati na rang više, bilo je 3:0, zabijali su Karan, Zvonar i Karlo Đipalo.

Graničar iz Legrada pobijedio je kod kuće Suhopolje pogocima Nađa i Baričića, završilo je 2:1. Pitomača je kod kuće pogotkom Milinovića svladala Čazmu s minimalnih 1:0, dok je prvak Bilogora poražen u gostima kod Slatine u posljednjoj minuti, tamo je isto bilo 1:0.

Tehničar je gostovao u Đurđevcu. Picoki su dugo odolijevali favoritima iz Cvetkovca, ali nisu izdržali svih 90 minuta. U posljednjim minutama drugog poluvremena Šritar je našao put do mreže i svom Tehničaru donio minimalnu pobjedu.

Danas su igrali Borac Imbriovec i Mladost Kloštar Podravski. Konačna pobjeda pripala je gostima iz Kloštra Podravskog koji su prvijencem Jurića odnijeli sva tri boda iz Velikog vrta.

Četvrta liga BJ-KC-VT, 1. kolo, 28./29. kolovoz, 17.30 sati

NK Ferdinandovac – NK Graničar Bušetina 3:0
NK Graničar (L) – HNK Suhopolje 2:1
NK Garić (G) – NK Dinamo Predavac 2:0
NK Pitomača – NK Čazma 1:0
NK Slatina – NK Bilogora 91 1:0
NK Graničar (Đ) – NK Tehničar 0:1
NK Borac – NK Mladost Kloštar 0:1 /nedjelja 

- Advertisement -

Najnovije objave