Petak, 29. rujna 2023.

Članovi Športske udruge slijepih Podravina ostvarili sjajne rezultate na turniru u Sarajevu

Ekipa ŠUS-a Podravina u sastavu Iva Šola, Ivica Ferenčić i Marijan Črneli bila je odlična te je osvojila drugo mjesto s ukupno 1889 srušenih čunjeva

- Advertisement -

Članovi Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije Podravina proteklog su vikenda sudjelovali na 14. međunarodnom kuglačkom turniru za slijepe i slabovidne ‘Dan Grada Sarajeva’ u Sarajevu.

Na turniru je sudjelovalo 11 ekipa iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije i Hrvatske.

Ekipa ŠUS-a Podravina u sastavu Iva Šola, Ivica Ferenčić i Marijan Črneli bila je odlična te je osvojila drugo mjesto s ukupno 1889 srušenih čunjeva.

- Advertisement -

Također, Iva Šola je u svojoj kategoriji ostvarila najbolji rezultat i prvo mjesto sa srušena 498 čunja. Ivica Ferenčić u kategoriji B2 bio je drugi, a Marijan Črneli u kategoriji B3 šesti.

U pojedinačnoj kategoriji još je sudjelovao i Ivica Molnar te u kategoriji B2 osvojio odlično šesto mjesto.

“Krajem ožujka završena je i natjecateljska sezona 2022./2023. 1. Hrvatske kuglačke lige za slijepe u kojoj je naša ekipa osvojila ukupno treće mjesto što je veliki uspjeh”, istaknula je predsjednica Vesna Babić.

Proglašenje najboljih ekipa, dodjela medalja i pehara održat će se od 22. do 23. travnja u Kutini gdje se ove godine održava 31. Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u kuglanju za slijepe.

“Na Pojedinačnom prvenstvu sudjelovat će četvero naših članova koji su svojim rezultatima tijekom ove sezone izborili nastup na istom”, rekla je predsjednica Babić.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti