Četvrtak, 6. listopada 2022.

Članovi udruge Mali princ uživali u jesenskoj radionici u đurđevačkoj knjižnici

Budući da jesen obiluje plodovima, članovi udruge su zajedno napravili jesenske voćne koktele, a čaše ukrasili lišćem u predivnim jesenskim bojama i oblicima

Preporučujemo

U đurđevačkoj knjižnici održana je kreativna radionica posvećena dolasku jeseni, a sudionici su bili članovi udruge Mali princ.

Na početku druženja odabrali su slikovnice iz Bibliokofera, nakon čega su razgovarali o obilježjima jeseni te su pročitali priču Boje jeseni Josipe Franjić Radulović.

Članovi udruge Mali princ u đurđevačkoj knjižnici
Članovi udruge Mali princ u đurđevačkoj knjižnici // Foto: djurdjevac.hr

Budući da jesen obiluje plodovima, zajedno su napravili jesenske voćne koktele. Čaše su ukrasili lišćem u predivnim jesenskim bojama i oblicima, narezali jabuke, kruške i grožđe, pomiješali voćnim sokovima i dobili prefini voćni koktel u kojem su uživali uz nezaobilazni jesenski kolač, pitu od jabuka.

Članovi udruge Mali princ u đurđevačkoj knjižnici
Članovi udruge Mali princ u đurđevačkoj knjižnici // Foto: djurdjevac.hr

Mirko je za sve napravio koktel Mali princ od tri vrste soka s kojim se predstavio i na nacionalnom gastro natjecanju Amorova žlica.

“Zahvaljujemo našim prijateljima na prekrasnom druženju i na još jednoj veseloj radionici. Već sad se veselimo novoj”, poručili su iz đurđevačke knjižnice.

- Advertisement -

Najnovije objave