Četvrtak, 6. listopada 2022.

Babić zadovoljan nakon Siofoka: ‘Trebamo biti ponosni bez obzira na to što smo izgubili’

U napadu se istaknula Tina Barišić s devet golova, dok je ekipa trenera Željka Babića obavila jako dobar posao u fazi obrane

Preporučujemo

Rukometašice Podravke Vegete odigrale su u srijedu još jednu prijateljsku utakmicu u Mađarskoj.

Ovaj put suparnik im je bila ekipa Siofoka, čija je članica bivša igračica Koprivničanki Dejana Milosavljević.

Siofok je ostvario pobjedu rezultatom 25:23, poluvrijeme 10:8. Kontrolirale su Mađarice rezultat, u drugom poluvremenu imale su i +5, no gošće iz Hrvatske do kraja su ublažile poraz.

U napadu se istaknula Tina Barišić s devet golova, dok je ekipa trenera Željka Babića obavila jako dobar posao u fazi obrane.

– Jaka ekipa u mađarskom prvenstvu, s odličnim trenerom i izbornikom. Mi smo imali dva izvrsna dana, pokazali smo jak karakter, pokazali smo agresivnost, taktički smo bili na visokoj razini što me jako veseli i naravno da bih se zahvalio curama na jednom fantastičnom pristupu i profesionalnosti, na emociji i sigurno je da svakim danom napredujemo i popravljamo te male detalje. Trebamo biti ponosni bez obzira što smo izgubili, imali smo jednu izvrsnu utakmicu i zahvaljujem se curama na svemu što su pokazale na ovom dvodnevnom druženju – rekao je trener Željko Babić za službenu stranicu kluba.

PODRAVKA VEGETA: Bešen (6), Tucakovic (1); Zadravec 1, Šimara 5, Vuković, Šenvald 4(1), Barišić 9(4), Stelmah 2, L. Kalaus 1, D. Kalaus, Strugar 1, Pandža, Mrđen, Vuljak. TRENER: Željko Babić.

- Advertisement -

Najnovije objave