Utorak, 27. veljače 2024.

DAN SPORTA Đurđevcom će u subotu zavladati sportski duh, smijeh, radost i navijanje

Najspretnije ekipe u graničaru i najbrži trkači izborit će plasman na državnu završnicu Telemach Dana sporta koja će se održati krajem srpnja u Rijeci

- Oglas -

Đurđevački ŠRC Vlado Leščan-Duspe postat će u subotu, 29. travnja, sportsko središte za djecu i mlade koji će imati priliku sudjelovati na edukativno-sportskom Telemach Danu sporta.

Naime, u sklopu proslave Dana grada Đurđevca i bogatog programa ‘Đurđeva v Đurđevcu‘ na sportsko-edukativnom danu sudjelovat će osnovnoškolci koji će se natjecati u graničaru i atletici.

Plamen Plazma Sportskih igara mladih u Đurđevac će donjeti mladi sportaši u 10 sati kada će započeti i svečani program otvaranja Telemach Dana sporta.

- Oglas -

Najspretnije ekipe u graničaru i najbrži trkači izborit će plasman na državnu završnicu Telemach Dana sporta koja će se održati krajem srpnja u Rijeci.

Plazma Sportske igre mladih, najveća sportsko-amaterska manifestacija u Europi, i ovu 27. sezonu pružaju priliku djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da od siječnja do rujna besplatno sudjeluju na natjecanjima u 10 sportova, organiziranim prema profesionalnim standardima, poručili su organizatori.

Na eventima Plazma Sportskih igara mladih djeca će imati priliku sudjelovati i u edukacijama ‘Reci ne! Govoru mržnje’, ‘Budi navijač, ne razbijač’, te edukaciji o pravilnom ponašanju u cestovnom prometu.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti