1.3 C
Zagreb
Nedjelja, 29. studenoga 2020.

Danas ne propustite online konferenciju: Kako je prehrambena industrija preživjela COVID-19 krizu i što smo iz toga naučili

Konferenciju organiziraju Odjel za prehrambenu tehnologiju Sveučilišta Sjever i Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Koprivnica

Preporučujemo

Premijer Andrej Plenković mora u samoizolaciju

Nakon pojave blage temperature, supruga predsjednika Vlade gospođa Ana Maslać-Plenković u subotu je pristupila testiranju na prisutnost koronavirusa te joj je nalaz pozitivan, javljaju iz...

S pištoljem u ruci zaprijetio ženi na kiosku i ukrao novac

Policija je izvijestila javnost o dva nova slučaja razbojništva u Zagrebu. U petak oko 14.10 sati na Medveščaku, na Gupčevoj zvijezdi, u kiosku je nepoznati...

Svađa prerasla u sukob: uhićen mladić koji se sumnjiči da je na ulici prebio mladića iz Srbije

U petak oko 22.45 sati na zagrebačkoj Trešnjevci, u Ozaljskoj ulici, nakon verbalnog sukoba nepoznati je počinitelj fizički napao 24-godišnjeg državljanina Srbije i teško...

Dražen Kemenović: ‘Ako smo zadovoljni s time što smo napravili, uskoro će stići šamar’

Radnik Križevci jesensku polusezonu u Trećoj HNL Sjever zaključio je na domaćem terenu  2:1 pobjedom protiv Rudara iz Murskog Središća i tako zadržao drugo...

“Kako je prehrambena industrija preživjela COVID-19 krizu i što smo iz toga naučili” naziv je online konferencije koja će se održati danas, u četvrtak, u 14.05 sati putem Google Meet sustava na sljedećem linku: meet.google.com/wkn-yetp-srk.

Ova online konferencija namijenjena je svima koji se bave proizvodnjom i preradom hrane ili ih zanima prehrambena industrija.

“Iz COVID-19 krize vidjeli smo da je izuzetno važno biti samodostatan i imati jaku prehrambenu industriju. Ljudi će se tijekom krize lako odreći putovanja, kupovine automobila ili elektronike, ali hrana će se uvijek kupovati jer je ona nužna za život”, istaknuli su sa Sveučilišta Sjever.

Konferenciju organiziraju Odjel za prehrambenu tehnologiju Sveučilišta Sjever i Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Koprivnica.

Sudionici konferencije:

  • predstavnici Ministarstva poljoprivrede
  • Mišel Jakšić, Gradonačelnik Koprivnice
  • Dalibor Kezele, Direktor sektora poljoprivrede Podravke
  • Tatjana Petričušić, Specijalist za komunikacije, Carlsberg Croatia
  • Danijel Radek, Direktor, LD Brewery
  • Dijana Posavec, Ravnateljica Centra dr. Rudolf Steiner
  • Suzana Operman, viša stručna suradnica, Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Koprivica
  • Bojan Šarkanj, Pročelnik Odjela za prehrambenu tehnologiju Sveučilišta Sjever

Najnovije objave

Premijer Andrej Plenković mora u samoizolaciju

Nakon pojave blage temperature, supruga predsjednika Vlade gospođa Ana Maslać-Plenković u subotu je pristupila testiranju na prisutnost koronavirusa te joj je nalaz pozitivan, javljaju iz...

Kondicijski trener RK Podravke Vegete Nikola Golub: ‘Nama je uspjeh ove sezone izvući živu glavu’

RK Podravka Vegeta po drugi put nalazi se u samoizolaciji nakon što se koronavirus nedavno opet probio u njihovu svlačionicu. U ovako zgusnutom ritmu...

S pištoljem u ruci zaprijetio ženi na kiosku i ukrao novac

Policija je izvijestila javnost o dva nova slučaja razbojništva u Zagrebu. U petak oko 14.10 sati na Medveščaku, na Gupčevoj zvijezdi, u kiosku je nepoznati...

Svađa prerasla u sukob: uhićen mladić koji se sumnjiči da je na ulici prebio mladića iz Srbije

U petak oko 22.45 sati na zagrebačkoj Trešnjevci, u Ozaljskoj ulici, nakon verbalnog sukoba nepoznati je počinitelj fizički napao 24-godišnjeg državljanina Srbije i teško...

Dražen Kemenović: ‘Ako smo zadovoljni s time što smo napravili, uskoro će stići šamar’

Radnik Križevci jesensku polusezonu u Trećoj HNL Sjever zaključio je na domaćem terenu  2:1 pobjedom protiv Rudara iz Murskog Središća i tako zadržao drugo...