Subota, 20. travnja 2024.

Denis Maksić novi je predsjednik križevačkog HDS-a

Maksić je najavio daljnje aktivnosti u Gradskom vijeću te pozvao na okupljanje novih članova, a sve u cilju priprema za naredne izbore za Grad Križevce

- Oglas -

Izaslanici Sabora Hrvatske demokršćanske stranke (HDS) ogranka Križevci prošlog su tjedna izabrali novo vodstvo. Jednoglasno je za predsjednika izabran Denis Maksić, vijećnik u križevačkom Gradskom vijeću, zamjenica je Mateja Forjan, dok će tajničke poslove obavljati Tomislav Karlović.

U svom obraćanju Maksić je posebno pozdravio novopridošle članove, najavio daljnje aktivnosti u Gradskom vijeću te pozvao na okupljanje novih članova, a sve u cilju priprema za naredne izbore za Grad Križevce.

Saboru je nazočio predsjednik županijske podružnice HDS-a Miljenko Flajs. Uz čestitke, naglasio je da mu je cilj jačanje stranke na svim dijelovima županije te da će HDS imati svoje kandidate za izbore na županijskoj razini. Naveo je da razgovara sa strankama sličnih svjetonazora o mogućoj suradnji.

- Oglas -

Zamjenik predsjednika HDS-a Branko Hrg izrazio je zadovoljstvo što HDS-u kontinuirano prilaze novi članovi te najavio izborne cikluse.

“Cilj HDS-a je zadržati parlamentarni status te uz još nekog zastupnika imati klub u Hrvatskom saboru. Kao nova članica EPP-a očekuje se i sudjelovanje na EU izborima. Kao glavni cilj Hrg je naglasio postizanje dobrog rezultata na budućim lokalnim izborima”, priopćili su iz HDS-a.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti