Petak, 21. lipnja 2024.

Detalji stravične nesreće u Ludbregu: autom kroz spuštene polubranike podletio pod vlak

68-godišnjak je prednjim dijelom vozila udario u spušteni polubranik pružnog prijelaza te se nastavio kretati preko pružnog prijelaza

- Oglas -

Policija je objavila detalje teške prometne nesreće koja se dogodila u ponedjeljak oko 12.35 sati u Frankopanskoj ulici u Ludbregu.

Naime, 68-godišnjak je upravljao osobnim vozilom Frankopanskom ulicom iz smjera državne ceste D-2 u smjeru centra Ludbrega.

Dolaskom do prijelaza ceste preko željezničke pruge u istoj razini, nije se zaustavio pred prijelazom, iako je uređaj za zatvaranje prometa bio spušten te su bili uključeni svjetlosni i zvučni znaci radi nailaska vlaka.

- Oglas -

Kako stoji u priopćenju Policijske uprave varaždinske, 68-godišnjak je zbog toga prednjim dijelom vozila udario u spušteni polubranik pružnog prijelaza te se nastavio kretati preko pružnog prijelaza. Pritom je u desni bočni dio njegovog vozila udarila lokomotiva teretnog vlaka koji je prometovao iz smjera Varaždina u smjeru Koprivnice.

Osobno je vozilo od siline udara odbačeno u lijevu stranu van kolnika na zelenu površinu, a 68-godišnjak je ozlijeđen te je prevezen u varaždinsku Opću bolnicu gdje je zadržan na liječenju te će se ozljede okvalificirati naknadno.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti