Četvrtak, 20. lipnja 2024.

Dječji vrtić Maslačak u Đurđevcu: očevi sudjelovali u kreativnoj radionici

Puni elana, volje, htijenja i želje očevi su i ovaj put dokazali i pokazali da su kompetentni izraditi kvalitetne materijale za Limače

- Oglas -

U đurđevačkom Dječjem vrtiću Maslačak, u odgojnoj skupini Limači, održana je još jedna kreativna radionica s očevima.

Puni elana, volje, htijenja i želje očevi su i ovaj put dokazali i pokazali da su kompetentni izraditi kvalitetne materijale za Limače koji će ih svakodnevno poticati na razvoj fine motorike te pozitivno utjecati na njihov daljnji rast i razvoj prilikom boravka u vrtiću.

Upoznati s materijalima i zadanim zadacima, očevi su uspjeli ostvariti sve dogovorene zadatke.

- Oglas -

Koristili su raznovrsne neoblikovane materijale i vlastite alate (razne vrste kartona, drvo, tvrde kartonske tuljke raznih veličina, ljepilo, kartonske kašete, plastiku, krep trake, ručne alate). Izrađivali su labirinte, flipere, cestu, kućice za prijevozna sredstva i postolje za ubacivanje loptica sa utorima. Do izražaja je došla njihova snalažljivost, maštovitost i kreativnost.

– Uime djece i odgojiteljica zahvaljujemo se na suradnji i veselom druženju s očevima. Nadamo se da im je ovo bilo jedno lijepo i korisno iskustvo. Dječji osmijeh, sreća i zadovoljstvo je ono čemu svi zajedno težimo – poručili su iz vrtića.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti