Nedjelja, 25. veljače 2024.

Drama u obiteljskoj kući: letjele šake, padali su udarci u glavu, razbijalo se i prijetilo ubojstvom

Neslužbeno doznajemo da su se sukobila braća, a od udarca je na tlo pala njihova majka

- Oglas -

U četvrtak u popodnevnim satima u obiteljskoj kući na području zagrebačkog Susedgrada, nakon verbalnog sukoba, tjelesno su se sukobili dvojica muškaraca, i to 34-godišnjak i 32-godišnjak. U sukob se umiješala 60-godišnja članica njihove obitelji pri čemu ju je 32-godišnjak povukao uslijed čega je ona pala na tlo i lakše se ozlijedila da bi također nogom udario 34-godišnjaka u glavu kojom prilikom ga je lakše ozlijedio, nakon čega je u petak oko 13.40 sati, također u kući, razbio stakleni predmet, a potom dijelom tog predmeta zaprijetio da će ih usmrtiti. Liječnička pomoć oštećenima je pružena u Kliničkoj bolnici Sveti Duh.

Ujedno, u četvrtak oko 18.30 sati u istoj je kući došlo do nesuglasica i tjelesnog sukoba između 34-godišnjaka i 32-godišnjaka, kojom prilikom je 34-godišnjak šakom udario 32-godišnjaka u glavu, a 1. prosinca liječničkim pregledom u Kliničkoj bolnici Sveti Duh ozljeda 32-godišnjaka okvalificirana je kao teška.

Ujedno, u subotu je 32-godišnjaku liječnička pomoć pružena u specijaliziranoj zdravstvenoj ustanovi gdje je hospitaliziran.

- Oglas -

Osumnjičeni 34-godišnjak je uhićen te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Neslužbeno doznajemo da su se sukobila braća, a od udarca je na tlo pala njihova majka.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti