Srijeda, 7. prosinca 2022.

Drski lopovi u jednoj noći provalili u čak pet automobila

Osumnjičeni su prilazili parkiranim i zaključanim automobilima u blizini obiteljskih kuća i iste nasilno otvarali razbijajući stakla ili obijajući vrata

Preporučujemo

Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom zbog sumnje da je počinio pet kaznenih djela teška krađa.

Naime, sumnja se da su 43-godišnjak i za sada jedna nepoznata muška osoba s unaprijed stvorenom namjerom ostvarivanja protupravne imovinske koristi u noći s 8. na 9. prosinca na području Sesveta u samo dvije ulice i to u Plehanskoj i Ulici Ignaca Puđaka, provalili u pet osobnih automobila zagrebačkih registarskih oznaka marke Mercedes, Ford, Citroen, Dacia i Volkswagen.

Osumnjičeni su prilazili parkiranim i zaključanim automobilima u blizini obiteljskih kuća i iste nasilno otvarali razbijajući stakla ili obijajući vrata da bi potom iz unutrašnjosti ukrali parfem, ruksak, novčanik, POS uređaj te kovani i papirnati novac čime su ukupno oštetili vlasnike za više od 4400 kuna, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Policajci su oko 2.30 sati zaprimili dojavu o počinjenim kaznenim djelima te su se žurno uputili u zonu samog mjesta događaja s ciljem hvatanja počinitelja, a što je u konačnici i rezultiralo uhićenjem 43-godišnjaka koji je uz uporabu sredstava prisile priveden u službene prostorije, dok se drugi počinitelj udaljio.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće dostavljeno je Općinskim državnom odvjetništvu u Zagrebu.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti