Srijeda, 22. ožujka 2023.

Društvo prijatelja Hajduka Prelog poziva vas da se učlanite u klub

'Uživo' učlanjivanje održat će se u samom srcu Preloga (Trg Slobode - Gradska Kavana Lovac) u subotu od 9 do 14 sati gdje ćete odmah moći preuzeti člansku iskaznicu

Preporučujemo

Nakon humanitarne božićne akcije u kojoj je Društvo prijatelja Hajduka Prelog razveselilo tri potrebite ‘familije’, ekipa iz Preloga okreće se onome za što su i osnovani.

Naime, DPH Prelog je udruga osnovana s ciljem očuvanja identiteta, promicanja ugleda te sveukupnog razvitka HNK Hajduka iz Splita.

Stoga vas sve pozivaju da se u subotu, 14. siječnja, učlanite u voljeni klub.

‘Uživo’ učlanjivanje održat će se u samom srcu Preloga (Trg Slobode – Gradska Kavana Lovac) od 9 do 14 sati gdje ćete odmah moći preuzeti člansku iskaznicu.

Kao uvertira u učlanjivanje, DPH Prelog u petak, 13. siječnja, organizira prezentaciju knjige autora Blaža Duplančića “1950. – godina Hajduka i Torcide” te filma o Hajduku “Projekt jedne ljubavi” koji će se prezentirati u dvorani Gradske kavane Lovac Prelog s početkom u 17 sati i na koje ste također pozvani.

Zbog kvalitetne organizacije svoj dolazak potvrdite u inbox Facebook stranice DPH Prelog ili na broj mobitela 095/266- 9170.

“Za sve istinske ljubitelje i simpatizere Hajduka ovo je vrlo privlačan program koji se ne propušta”, poručuju organizatori i dodaju kako članska iskaznica za punoljetne osobe iznosi 20 eura, a za maloljetne i 65+ 10 eura.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti