Utorak, 25. lipnja 2024.

Dva tipa pokušala ukrasti motocikl 41-godišnjaka, on krenuo za njima pa ga jedan udario u glavu i ukrao mobitel

Nepoznati su muškarci stavili ključ u motocikl u namjeri pokretanja, a kako nisu uspjeli, pokušali su se udaljiti guranjem istog po poljskom putu

- Oglas -

Policija je izvijestila o drskoj krađi koja se dogodila u srijedu oko 14.45 sati u Radovec Polju u Varaždinskoj županiji.

Naime, 41-godišnjak je prilikom povratka na svoje dvorište zatekao dvojicu nepoznatih muškaraca u krađi motocikla koji se nalazio ispod cerade.

Nepoznati su muškarci stavili ključ u motocikl u namjeri pokretanja, a kako nisu uspjeli, pokušali su se udaljiti guranjem istog po poljskom putu. Kad su vidjeli da je vlasnik krenuo za njima, odbacili su motocikl te se trčeći udaljili dalje po poljskom putu gdje su ostavili svoje bicikle.

- Oglas -

Kako je priopćila Policijska uprava varaždinska, jedan od njih je pobjegao u šumu, dok se drugi udaljio na biciklu. Tada je 41-godišnjak automobilom sustigao počinitelja na biciklu i pokušao mobitelom nazvati pomoć i fotografirati istog, na što ga je on rukom udario u glavu. Pritom mu je ukrao mobitel i pobjegao s mjesta događaja, ostavivši bicikl.

Policajci poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti