Četvrtak, 8. prosinca 2022.

FOTO Jubilarna 20. Gruntovčanijada u Sigecu oduševila i zabavila brojne posjetitelje

Dudek, Presvetli, Cinober, Regica i ostali likovi iz Gruntovčana ponovo su oživjeli u Sigecu, mjestu u kojem je i snimana kultna televizijska serija

Preporučujemo

Dudek, Presvetli, Cinober, Regica i ostali likovi iz Gruntovčana ponovo su oživjeli u Sigecu, mjestu u kojem je i snimana kultna televizijska serija.

Naime, u subotu je u društvenom domu održana 20. po redu Gruntovčanijada u organizacije udruge Sigečko srce.

Bila je to prilika za odavanje počasti svima koji su sudjelovali u kreiranju vrhunskog kulturnog proizvoda čija autentičnost, odličan humor i jedinstvene poruke ne blijede ni nakon nekoliko desetljeća. Ponajviše Martinu Sagneru koji je za života bio član Sigečkog srca i davao veliku podršku glumcima amaterima iz KUD-a Gruntovec.

Ujedno bila je to i prilika za promociju TV serije Novi Gruntovčani snimljene pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije emitirane na VTV-u, koja se uskoro počinje prikazivati i na Z1, a dostupna je i na YouTubeu.

Gruntovčanijada je napunila društveni dom u Sigecu do posljednjeg mjesta, a smijeha i dobre zabave nije nedostajalo. Bilo je tu i pjesme i plesa, a za sve se pobrinuo Joker band, kojima se pridužio i domaći pjevač Darko Barić.

Dašak atmosfere s 20. Gruntovčanijade možete pogledati u nastavku… (Foto: Facebook Tihana Gjurašin)

Više fotografija i videa možete pogledati na Facebook stranici KUD-a Gruntovec.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti