Subota, 3. prosinca 2022.

FOTO Kafić BEERTIJA večeras u koprivničkoj Martinovki otvara svoja vrata, pogledajte kako izgleda

BEERTIJA je lijepo uređeni i moderni kafić koji će svojim posjetiteljima nuditi kvalitetnu kavu (Julius Meinl) i velik izbor piva, njih 50-ak, kao i razna druga pića

Preporučujemo

Na kultnom mjestu u koprivničkoj Martinovki, u samom centru grada, od večeras ćemo ponovno moći uživati u pozitivnoj atmosferi i ugodnom druženju s prijateljima, bilo na kavici, pivici ili nečemu trećem. Svoja vrata otvara BEERTIJA.

Tamo gdje je nekad bio kafić Domino, sada se sprema malo drugačija priča, ali ne sumnjamo da će BEERTIJA biti ponovno popularno mjesto okupljanja svih generacija.

BEERTIJA je lijepo uređeni i poseban kafić koji će svojim posjetiteljima nuditi kvalitetnu kavu (Julius Meinl) i velik izbor piva, njih 50-ak, kao i razna druga pića.

Osim ljubaznog osoblja i ugodnog ambijenta, gosti će moći na velikom ekranu gledati i sve nogometne utakmice koje ih zanimaju, a već je sve spremno za gledanje Svjetskog prvenstva u Kataru na kojem hrvatska nogometna reprezentacija brani srebro iz Rusije.

Povodom velikog otvorenja večeras nas očekuje i pravi BEERTIJA party. Zagrijavanje počinje već u 17 sati, a nešto kasnije zasvirat će nam i zapjevati Wave acustic duo, kojeg čine Valentina Mikec i Vedran Krulić. Kao što svi znamo, sviraju obrade stranih i domaćih pop/rock pjesama.

Bit će tu i točeni Erdinger + žestice po party cijenama, a da vam ništa ne nedostaje pobrinut će se hostese.

Kafić BEERTIJA smješten je u prizemlju koprivničke poslovno-stambene zgrade Martinovke u Ulici Ivana Generalića 3, kraj popularne Palačinkice, a radno vrijeme će biti od ponedjeljka do četvrtka od 7 do 22 sata, u petak i subotu od 7 do 24 sata, a nedjeljom, blagdanom i praznikom od 8 do 22 sata. Dobro došli u kafić BEERTIJA.

Foto: Luka Krušec / LuMedia

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti