Subota, 28. svibnja 2022.

FOTO Krenula izgradnja Pastoralnog centra u Molvama

Unatoč koronavirus pandemiji zbog koje je došlo do nestašice i drastičnog povećanja cijena materijala na tržištu, izgradnja objekta ide prema planiranoj dinamici

Preporučujemo

U tijeku su radovi na izgradnji Pastoralnog centra „Oaza Bezgrešne“. Gradilište su posjetili općinski načelnik Zdravko Ivančan, vijećnik Siniša Frančić, župnik fra Zdravko Tuba te direktor tvrtke BISTRA d.o.o. koja izvodi radove na izgradnji, Krešimir Habijanec.

Unatoč koronavirus pandemiji zbog koje je došlo do nestašice i drastičnog povećanja cijena materijala na tržištu, izgradnja objekta ide prema planiranoj dinamici. Nositelj ovog velikog projekta za Općinu Molve, ali i njezino šire područje, je Samostan Uznesenja Blažene Djevice Marije Franjevaca Konventualaca Molve, koji uz podršku i financijsku potporu Općine Molve nastoji osigurati kvalitetan razvoj vjerskog i seoskog turizma.

Vrijednost projekta je devet milijuna kuna, a njime će se osigurati i ostvariti prepoznatljivi turistički identitet Općine Molve na dobrobit svih mještana i turista, kao i hodočasnika iz cijele Hrvatske i inozemstva.

 

- Advertisement -

Najnovije objave