Utorak, 24. svibnja 2022.

FOTO Na ljetnoj pozornici Doma kulture održana prva plesna večer u Đurđevcu

Cilj projekta bio je zainteresirati djecu i mlade za ples kao dio opće kulture, što je i postignuto zahvaljujući i angažmanu glazbene pedagoginje dr. sc. Ivane Senjan koja je uspjela animirati velik broj mladih i djece

Preporučujemo

U sklopu ovogodišnjeg kulturnog glazbenog ljeta Summer Cock festival na ljetnoj pozornici ispred Doma kulture u Đurđevcu ove subote održana je Plesna večer u organizaciji Sportskog plesnog kluba Ritam Koprivnica u suradnji s Gradom Đurđevcom i Turističkom zajednicom grada Đurđevca.

Plesnom večeri obilježen je završetak projekta Ljetna škola plesa u Đurđevcu u kojem je sudjelovalo ukupno 40-ak polaznika, od djece i mladih do odraslih. Oni su pred brojnom publikom pokazali svoju plesnu vještinu, a podršku su im iz publike dali i gradonačelnik Hrvoje Janči i predsjednik Gradskog vijeća Željko Lacković. Uz polaznike Ljetne škole plesa nastupili su i plesači SPK Ritam Koprivnica pa je nastupom na pozornici Doma kulture publiku zabavljalo oko 50 izvođača.

Cilj projekta bio je zainteresirati djecu i mlade za ples kao dio opće kulture, što je i postignuto zahvaljujući i angažmanu glazbene pedagoginje dr. sc. Ivane Senjan koja je uspjela animirati velik broj mladih i djece.

– Vjerujemo da je ovo dobar početak ponovnog razvoja plesne kulture na đurđevačkom području te se nadamo da će nam se u jesen pridružiti još novih članova – istaknula je Ivana Senjan.

Foto: Robert Rodman i djurdjevac.hr

- Advertisement -

Najnovije objave