Utorak, 23. travnja 2024.

OPĆINA DRNJE PROSLAVILA SVOJ DAN Dombaj: Ostvarili smo sve što smo planirali, pa čak i više od toga

Na sjednici je dodijeljena zahvalnica Vladi Šarecu za dobrovoljno darivanje krvi više od 100 puta.

- Oglas -

Općina Drnje započela je proslavu svog Dana svečanom sjednicom u društvenom domu.

Proslavu su hrvatskom nacionalnom himnom Lijepa naša domovino otvorili Duo Hojsak & Novosel, a sjednicu je vodio predsjednik Općinskog vijeća Goran Kolarek.

Načelnik općine Drnje Petar Dombaj

- Oglas -

– Hvala svima na dolasku, neću sad nikoga poimence spominjati jer ste nam svi dragi i bitni i želimo da ste tu češće te da zajedno radimo na boljem životu naših mještana. Vrijeme brzo leti, stvari se mijenjaju, a sijede izbijaju. U proteklih godinu dana napravilo se puno toga. Sve što smo planirali smo ostvarili, pa čak i više od toga. Općina Drnje je trenutačno jedno veliko gradilište, radi se na sve strane. Ključ uspjeha je u dobrom gospodarenju i planiranju, a mi se imamo čime pohvaliti. Problema ima puno, svi koji me poznaju znaju da sam perfekcionist i veliki kritičar. Trenutačno imamo velikih problema s pripadnicima romske manjine i na tome moramo hitno poraditi. Planova ima puno, radi se puno, nadam se da se tako bude nastavilo i dalje – rekao je mladi načelnik Općine Drnje Petar Dombaj.

U ime gradonačelnika i načelnika prisutnima se obratio gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči.

– Bitno je provoditi ono što je zacrtano, a vama to uspijeva. Bitno je poboljšanje standarda za sve stanovnike i zadržavanje mladih ljudi da ostanu živjeti ovdje sa svojim obiteljima. Čestitam načelniku na aktivnostima kojima mu to uspijeva – rekao je Janči.

Dan općine Drnje

Dan Općine čestitao je i zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota.

- Oglas -

– Načelnik je pokazao da vodi brigu o svim generacijama svojih stanovnika, čestitam vam na svim postignućima. Usuđujem se reći da nikad nije bilo više novaca za naše općine i gradove i da to svi izvrsno koriste. Veseli me takav napredak i veselim se vašim novim uspjesima – rekao je Sobota.

Riječ je dobio i zastupnik u Hrvatskom saboru Željko Lacković.

– Dobro i odgovorno radite svoj posao. Čestitam vam na tome. Ne postoji dio Hrvatske koji je bolje iskorišten od nas. Koliko god Vlada bila uspješna i korektna, vi morate imati nekoga tko će vas gurati tamo. Tako politika funkcionira. Izabrali ste mladu ekipu i želim vam dug i uspješan rad – rekao je Lacković.

Na sjednici je dodijeljena zahvalnica Vladi Šarecu za dobrovoljno darivanje krvi više od 100 puta.

Dan općine Drnje

Uz brojne uvažene goste, sjednici su prisustvovali i načelnik Legrada Ivan Sabolić, zamjenica gradonačelnika Koprivnice Melita Samoborec, zamjenica predsjednika Županijske skupštine Verica Rupčić, načelnik Rasinje Danimir Kolman, načelnik Gole Stjepan Milinković i predsjednik uprave Koprivničkih voda Zdravko Petras.

Tekst i foto: Tihana Grašić

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti