Nedjelja, 21. travnja 2024.

FOTO Radi se, radi u Miklinovcu: izgradnja novih svlačionica u završnoj fazi, krenulo se u sanaciju travnjaka

Radnim akcijama odazvali su se igrači, članovi i prijatelji kluba. "Vjerujem i da će ekipa koja starta u novu sezonu imati jedne zaista lijepe uvjete za rad", istaknuo je tajnik NK Miklinovca Vladimir Rus

- Oglas -

U Miklinovcu su se primili ozbiljnog posla prije nekoliko mjeseci. Naime, krenuli su u izgradnju novih svlačionica i službenih prostorija i taj je posao ušao u završnu fazu.

Izvađeni su kontejneri i sada je napravljen čvrsti objekt. Već sada je iznimno lijep u unutrašnjosti, ostaje još malo ušminkavanja, opremanje i izrada fasade.

Stare kontejnere bi u klubu trebali koristiti kao dodatne svlačionice za turnire i za djecu.

- Oglas -

Ovih su dana krenuli i s radovima na nogometnom terenu. Radnim akcijama odazvali su se igrači, članovi i prijatelji kluba.

– Izrezali smo dijelove terena koji su bili oštećeni i loši s rezačem. Trebali smo staviti novu travu, ali budemo je radije posijali. Imamo vremena s obzirom na to da nema nogometa još nekoliko mjeseci. Krpamo rupe, pripremamo teren za jesenski dio – rekao nam je tajnik Miklinovca Vladimir Rus.

Radna akcija na igralištu u Miklinovcu

Zahvalio je pritom i Komunalcu na donaciji komposta, tvrtki Lapicor koja je osigurala pijesak i pješčanu zemlju te Agro kući koja rješava umjetno gnojivo i sjeme trave.

Poznato je da neće biti ispadanja zbog prekida prvenstva i Miklinovec se tako može mirno posvetiti ekipiranju sastava za novu sezonu u Prvoj ŽNL koprivničko-križevačkoj.

- Oglas -

– Radimo već na tome. Razgovaramo s nekoliko dobrih igrača i blizu smo dogovora. S tri-četiri pojačanja, na postojeći igrački kadar, mislim da ćemo biti stabilan županijski prvoligaš. Vjerujem i da će ekipa koja starta u novu sezonu imati jedne zaista lijepe uvjete za rad – zaključio je Rus.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti