Petak, 27. svibnja 2022.

FOTO U Koprivnici se održava Noć muzeja

U obnovljenom podrumskom prostoru Muzeja grada Koprivnice predstavljena je publikacija i aplikacija „Plemenka: sakralno-vinska tematska ruta kroz Podravinu“

Preporučujemo

U Koprivnici se na više lokacija večeras održava Noć muzeja. Ovogodišnja Noć muzeja u Hrvatskoj ima temu ‘Muzeji između stvarnog i digitalnog: Muzeji u uvjetima globalne krize’.

U obnovljenom podrumskom prostoru Muzeja grada Koprivnice gradonačelnik Mišel Jakšić zajedno je sa pročelnikom Dariom Jembrekom i predsjednicom Uprave Komunalca Natašom Tetec, prisustvovao predstavljanju publikacije i aplikacije „Plemenka: sakralno-vinska tematska ruta kroz Podravinu“.

Jakšić je ujedno razgledao i izložbu Svetačkih sličica koju su predstavili ravnatelj Muzeja grada Koprivnice Robert Čimin i kustos/povjesničar Nikola Cik.

U Galeriji Koprivnica gradonačelnik je sa suradnicima razgledao izložbu „Krleža i Koprivnica (i okolica)“, koja je posvećena 40. godišnjici smrti Miroslava Krleže.

Svratio je i do Galerije Mijo Kovačić gdje je popratio prezentaciju slikanja uljem na staklu poznatog koprivničkog umjetnika Ivana Andrašića.

Foto: Grad Koprivnica

- Advertisement -

Najnovije objave