Četvrtak, 22. veljače 2024.

FOTO U Koprivnici uspješno održan 28. memorijalni rukometni turnir ‘Goran Vrbošić – Vrba’

Na kraju, prvo mjesto na turniru pripalo je ekipi Valpovke, druga je bila domaća Koprivnica, treće mjesto osvojila je ekipa Čakovca, a na četvrtom mjestu završili su Virovitičani

- Oglas -

U organizaciji Rukometnog kluba Koprivnica u Sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica ove subote odigran je 28. memorijalni turnir “Goran Vrbošić – Vrba”.

Turnir se tradicionalno igra u spomen na tragično preminulog mladog dragovoljca Domovinskog rata i igrača Rukometnog kluba Koprivnica.

Snage su na terenu odmjerile ekipe Rukometnog kluba Koprivnica, Rukometnog kluba Viro – Virovitica, Rukometnog kluba Valpovka i Muškog rukometnog kluba Čakovec, a odigrane su i dvije revijalne utakmice mladih rukometaša.

- Oglas -

– Veliko hvala članovima Rukometnog kluba Koprivnica koji promoviraju rukomet među mladima te čuvaju muški rukomet koji ima bogatu tradiciju u našoj Koprivnici. Svim sudionicima želim puno uspjeha na turniru, ali i u daljnjoj rukometnoj karijeri te da nam se vrate u Koprivnicu – poručio je okupljenima prilikom svečanosti otvorenja gradonačelnik Mišel Jakšić.

Ispred Koprivničko-križevačke županije je prisutan bio zamjenik župana Ratimir Ljubić, a podršku igračima dala je i Goranova majka Katica za koju ovaj turnir ima poseban značaj.

Na kraju, prvo mjesto na turniru pripalo je ekipi Valpovke, druga je bila domaća Koprivnica, treće mjesto osvojila je ekipa Čakovca, a na četvrtom mjestu završili su Virovitičani.

Foto: Grad Koprivnica

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti