Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.

Glazbena škola u Đurđevcu proslavila 10 godina uspješnog rada

Kratki povijesni presjek osnovnog glazbenog školovanja u Đurđevcu dala je profesorica i voditeljica područnog odjela Đurđevac Ivana Senjan

- Oglas -

Sadašnji i bivši učenici glazbene škole u Đurđevcu (područni odjel koprivničke Umjetničke škole Fortunat Pintarić) proslavili su s roditeljima i gostima u Domu kulture 10 godina rada i postojanje iste.

Slavljenike je pozdravila ravnateljica matične škole Ariana Šandl, a čestitkama se pridružio i gradonačelnik Hrvoje Janči.

Ariana Šandl
Ariana Šandl // Izvor fotografije: Grad Đurđevac

“Čestitam vam ovu vrijednu obljetnicu i zahvaljujem svima koji mladima našega grada pomažu u glazbenom vidu obrazovanja, od Umjetničke školi iz Koprivnice, do profesorice Ivane Senjan, voditeljice našeg područnog odjela, zatim roditeljima i profesorima, a posebno Osnovnoj školi Đurđevac gdje je glazbena škola smještena. Ovom prilikom napomenuo bih da u Gradu Đurđevcu radimo na tome da i glazbena škola dobije svoj prostor za rad i napredak”, rekao je gradonačelnik Janči.

- Oglas -

Kratki povijesni presjek osnovnog glazbenog školovanja u Đurđevcu dala je profesorica i voditeljica područnog odjela Đurđevac Ivana Senjan.

 Ivana Senjan
Ivana Senjan // Izvor fotografije: Grad Đurđevac

Uz učenike goste iz koprivničke matične škole i područnog odjela Virje, nastupali su i instrumentalisti đurđevačke Osnovne glazbene škole Jakov Ovnić, Katja Martinčić, Lucija Dogan, Veronika Mihočka, Hana Benaković, Lorena Čižmešinkin, Andrija Zovko, Petra Funtek, Ema Mikulić, Franciska Antolović i Franka Martinčić te đurđevački učenici koji su svoje srednjoškolsko obrazovanje nastavili u Koprivnici i Varaždinu Matej Funtek, Lovro Rasinec, Lana Ovnić i Marta Ređep.

Učenice glazbene škole
Izvor fotografije: Grad Đurđevac

Napomenimo kako su uz koncert najavljeni i upisi u glazbenu školu (područni ured Đurđevac) koji će se održati 6. lipnja u 17 sati u Osnovnoj školi Đurđevac.

Publika
Izvor fotografije: Grad Đurđevac
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti