Nedjelja, 4. lipnja 2023.

Goran Ogrizović postao je novi trener NK Miklinovca: ‘Vjerujem u ekipu i da ćemo ostati u ligi’

Žuta podmornica prvi dio sezone završila je na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice sa samo 10 bodova i Ogrizovića očekuje zahtjevna borba za ostanak u ligi

Novi trener županijskog prvoligaša Miklinovca iz Koprivnice postao je Goran Ogrizović.

Na klupi Žute podmornice zamijenit će Srećka Žuljića, koji je, pak, početkom listopada pruzeo trenersku poziciju od Tome Čikovića.

Ogrizović je dobro poznato ime u podravskim nogometnim krugovima. Kao trener je najveće uspjehe postigao u Močilama koje je odveo iz Treće u Drugu ŽNL.

Trener je i u Školi nogometa Grada Koprivnice, a igra i za veterane Miklinovca.

Slavlje nogometaša Močila nakon osvojenog naslova prvaka u Trećoj ŽNL
Slavlje nogometaša Močila nakon osvojenog naslova prvaka u Trećoj ŽNL // Foto: Klikaj.hr

Žuta podmornica prvi dio sezone završila je na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice s 10 bodova i Ogrizovića očekuje zahtjevna borba za ostanak u ligi. No, s obzirom na to da primjerice devetoplasirani Tomislav Radnik iz Svetog Ivana Žabna ima samo četiri boda više, u Miklinovcu se nadaju da će uspjeti napredovati na ljestvici.

– Svjestan sam izazova, ali ne bih se upuštao u ovo da ne verujem u ekipu i da ne vjerujem u ostanak u ligi. Idemo kolo po kolo, ne bojimo se nikoga, iako je liga iznimno jaka. Imamo kvalitetne igrače i bez obzira na težak raspored u prvih nekoliko proljetnih kola, mislim da ćemo na kraju uspjeti osigurati prvoligaški status – rekao je novi trener Miklinovca Goran Ogrizović.

Klupska uprava, doznajemo, intenzivno radi na pojačanjima, ali s imenima još ne žele u javnost.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti