Utorak, 26. listopada 2021.

Grad Đurđevac razveselio učenike Odjela za djecu s teškoćama izletom u kino i u Hrvatsku Saharu

Učenici su u đurđevačkom kinu u Domu kulture u Đurđevcu pogledali animirani film Stardog i Turbocat, a nakon filma prošetali su gradom do restorana u utvrdi Stari Grad gdje im je bio osiguran ručak

Preporučujemo

Grad Đurđevac je već tradicionalno za početak školske godine iznenadio i razveselio učenike i učitelje Odjela za djecu s teškoćama odlaskom u kino i Hrvatsku Saharu za čime su djeca izrazila želju na početku školske godine prilikom druženja s gradonačelnikom.

Učenici su u đurđevačkom kinu u Domu kulture u Đurđevcu pogledali animirani film Stardog i Turbocat, a nakon filma prošetali su gradom do restorana u utvrdi Stari Grad gdje im je bio osiguran ručak.

Nakon ukusnog ručka, učenici su se sa svojim učiteljicama uputili do Hrvatske Sahare gdje su posjetili deve i ostale stanovnike koja tamo živi, a ovu priliku iskoristili su za druženje i slikanje s životinjama. Sve aktivnosti učenicima su bile vrlo zabavne i edukativne te su im izmamile širok osmijeh na lice.

– U ime svih učenika, roditelja i učiteljica zahvaljujemo Gradu Đurđevcu i gradonačelniku na lijepom izletu koji je razveselio naše učenike – rekla je voditeljica Odjela za djecu s teškoćama Irena Kovačić.

Najnovije objave