Subota, 1. travnja 2023.

Grad Koprivnica i ove godine organizira božićno darivanje djece

Djeca smještena u udomiteljskim obiteljima poklon će dobiti temeljem popisa Centra za socijalnu skrb Koprivnica

Preporučujemo

Grad Koprivnica i ove godine organizira božićno darivanje djece rođene od 2005. do 2020.

Radi se o djeci čija su oba roditelja nezaposlena, poljoprivrednici ili umirovljenici, a imaju prebivalište na koprivničkom području te djeci korisnika zajamčene minimalne naknade i djeci smještenoj u udomiteljskim obiteljima na području Koprivnice.

– Riječ je o 300 djece koja će dobiti poklon bon u vrijednosti 250 kuna. Vjerujem da im i na ovaj način pokazujemo koliko su nam važni i koliko nam je stalo do njih te da ćemo im uljepšati ovogodišnje blagdane – rekao je koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić.

Djeca korisnika zajamčene minimalne naknade i djeca smještena u udomiteljskim obiteljima poklon će dobiti temeljem popisa Centra za socijalnu skrb Koprivnica, a o istom će biti obaviještena.

Za darivanje ostale djece potrebno je napraviti upis.

Upis djece nezaposlenih roditelja, poljoprivrednika i umirovljenika obavljat će se u Gradskoj upravi, Zrinski trg 1, prizemlje, prostor vjenčaone od 19. do 27. studenog, od 9 do 12 sati.

– Prilikom upisa potrebno je predočiti osobne iskaznice roditelja, neki od dokumenta s datumom rođenja djeteta (zdravstvena iskaznica, rodni list…), uvjerenja Zavoda za zapošljavanje – za roditelje u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, potvrde Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje – za poljoprivrednike i nezaposlene roditelje koji nisu u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, obavijesti o isplaćenoj mirovini za rujan ili listopad 2020., ili rješenja o mirovini – za roditelje umirovljenike – istaknuli su iz koprivničke Gradske uprave.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti