Petak, 3. veljače 2023.

Grad Koprivnica izdvojio 200.000 eura za sufinanciranje obrta za čuvanje djece

Vrlo sam zadovoljan što smo kroz sve ove godine uspjeli održati jednu zavidnu razinu našeg odnosa i mislim da nema razloga da tako ne bude i dalje, poručio je vlasnicima obrta za čuvanje djece gradonačelnik Jakšić

Preporučujemo

Grad Koprivnica nastavlja s izravnim sufinanciranjem obrta za čuvanje djece, a u ponedjeljak je gradonačelnik Mišel Jakšić potpisao ugovore s vlasnicima obrta za čuvanje djece koji djeluju na koprivničkom području.

Riječ je o ukupno 12 obrta – Točkica, Mali anđeli, Anđeli, Leptirić, Bakino dvorište, Iskrice, Dedo medo, Potica, Zvjezdice, Dječji raj, Beine i Žirafa.

“Zbog poštivanja zakonskih okvira u kojima moramo djelovati, važno je razumijevanje obje strane. Vrlo sam zadovoljan što smo kroz sve ove godine uspjeli održati jednu zavidnu razinu našeg odnosa i mislim da nema razloga da tako ne bude i dalje”, poručio je vlasnicima obrta za čuvanje djece gradonačelnik Jakšić te im zaželio uspješnu 2023.

Podjela ugovora
Podjela ugovora // Foto: koprivnica.hr

Podjeli su uz gradonačelnika sudjelovale i njegova zamjenica Ksenija Ostriž, pročelnica upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Mlinarić i pomoćnica pročelnice Ida Bakrač.

U gradskom proračunu je u kalendarskoj 2023. planirano 199.085 eura odnosno 1,5 milijuna kuna.

Visina sufinanciranja smještaja djece u obrtima i u ovoj godini ostaje ista, a ona iznosi 132,72 eura (1000 kuna) za dijete starije od godine dana, 265,44 eura (2000 kuna) za dijete mlađe od godine dana te 265,44 eura (2000 kuna) za dijete s teškoćama u razvoju.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti