Subota, 16. listopada 2021.

Grad Koprivnica: Ostvarite bespovratna sredstva za energetsku obnovu obiteljske kuće

Pozivaju se svi zainteresirani građani Grada Koprivnice da se za stručnu besplatnu pomoć i savjetovanje u vezi pripreme svoje prijave obrate Regionalnoj energetskoj agenciji Sjever

Preporučujemo

Ukoliko želite zamijeniti stolariju ili toplinski izolirati fasadu, uvesti grijanje na sječku ili pelete, postaviti solarne kolektore za vodu ili solarnu elektranu na krov, Grad Koprivnica poziva vas da iskoristite bespovratna sredstva iz novo otvorenog nacionalnog Javnog poziva za energetsku obnovu obiteljske kuće.

Na poveznici https://bit.ly/obiteljske2021 preuzmite cjelokupnu dokumentaciju Javnog poziva i upoznajte se sa svim potrebnim informacijama.

Pozivaju se svi zainteresirani građani Grada Koprivnice da se za stručnu besplatnu pomoć i savjetovanje u vezi pripreme svoje prijave obrate Regionalnoj energetskoj agenciji Sjever svakim radnim danom na email adresu mandic@rea-sjever.hr ili na telefone 099 5249 816 i 048 289 241.

“Stručnjaci iz agencije pomoći će vam praktičnim savjetima i uputiti vas u detalje postupka pripreme vaše prijave.”, navode.

Podnošenje prijava na Javni poziv i učitavanje vaše dokumentacije započinje 14. listopada 2021. u 9:00 sati, što je ujedno i krajnji rok do kojeg prijava mora biti spremna.

Najnovije objave