Srijeda, 19. lipnja 2024.

Grad Koprivnica: udrugama, umjetnicima i civilnom društvu na raspolaganju 1,94 milijuna kuna

Javni pozivi će ostati otvoreni do 25. veljače, osim javnih poziva za tehničku opremu, prijevoz, EU projekte te manifestacije i festivale

- Oglas -

Grad Koprivnica otvorio je javni poziv za sufinanciranje program/projekta udruga kao i manifestacija i festivala u 2021., a u sklopu navedenog poziva otvoreno je ukupno deset javnih poziva, čak tri više nego 2020.

Program su u četvrtak, 7. siječnja predstavili gradonačelnik Mišel Jakšić i zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.

– Trend koji smo si zacrtali, a to je trend povećanja sredstava i nadogradnje natječaja, i u ovoj godini nastavljamo. Naime, nikad do sada nismo imali tako veliki iznos namijenjen za ovaj javni poziv. Udrugama, građanima, civilnom društvu i ostalima koji zadovoljavaju uvjete natječaja na raspolaganju je ukupno 1.945.000 kuna. U odnosu na 2020. riječ je o povećanju od 265.000 kuna – rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

- Oglas -

Riječ je o javnim pozivima koji odnose na sufinanciranje programa udruga građana; programa udruga u kulturi; programa udruga građana iz područja zdravstva; programa udruga građana rada s djecom, mladima i roditeljima; programa organizacija civilnog društva; projekata samostalnih umjetnika; EU projekata; zatim manifestacija i festivala; prijevoza te korištenja tehničke opreme.

Javni pozivi će ostati otvoreni do 25. veljače, osim javnih poziva za tehničku opremu, prijevoz, EU projekte te manifestacije i festivale, oni će ostati otvoreni dok se ne utroše sredstva odnosno najkasnije do 15. prosinaca.

Detalje poziva možete pročitati ovdje.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti