Nedjelja, 25. veljače 2024.

Grad Novi Marof osigurao 100 stipendija za nadarene studente

Mjesečni iznos stipendije po korisniku iznosi 90 eura za studente koji studiraju na području Varaždinske i Međimurske županije, a 120 eura za studente koji studiraju na području ostalih županija u Hrvatskoj, Gradu Zagrebu ili izvan granica Lijepe Naše

- Oglas -

Gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač raspisao je natječaj za dodjelu studentskih stipendija za akademsku godinu 2023./2024.

Natječaj se raspisuje za dodjelu 100 stipendija za nadarene studente.

Mjesečni iznos stipendije po korisniku iznosi 90 eura za studente koji studiraju na području Varaždinske i Međimurske županije, a 120 eura za studente koji studiraju na području ostalih županija u Hrvatskoj, Gradu Zagrebu ili izvan granica Lijepe Naše.

- Oglas -

Stipendije se dodjeljuju za deset mjeseci, odnosno za razdoblje od 1. listopada 2023. godine do 31. srpnja 2024. godine.

Natječaj se provodi putem zatvorenih pisanih prijava koje se mogu podnijeti u roku od 15 dana od dana objave natječaja na internetskim stranicama Grada Novog Marofa te na oglasnoj ploči Grada Novog Marofa, odnosno do 15. prosinca ove godine.

Obrazac prijave i izjave moguće je preuzeti OVDJE.

Prijave sa svim potrebnim podacima, ispravama i dokazima u natječaju, osobno se mogu predati u pisarnici Grada Novog Marofa ili putem pošte preporučenom pošiljkom na adresu:
Grad Novi Marof, Povjerenstvo za dodjelu stipendija Grada Novog Marofa, Trg hrvatske državnosti 1, 42220 Novi Marof, uz naznaku ‘Stipendije za nadarene studente – ne otvaraj’.

Dan predaje smatra se dan predaje prijave u Gradu Novom Marofu, odnosno dan predaje prijave na poštu preporučenom pošiljkom.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti